1385737089NAndre

+31651451651

Algemene bestuurstaken

• deelname aan bestuursvergaderingen
• bewaakt de uitvoering van het verenigingsbeleidsplan
• overlegt met alle bestuursleden die bij een bepaald onderwerp betrokken zijn
• het bestuur sluit zelfstandig of na goedkeuring van de ALV arbeidsovereenkomsten af en zegt ze op
• het bestuur is verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met de betaalde krachten en voor het
voeren va
functioneringsgesprekken
• is verantwoordelijk voor de informatievoorziening naar de leden, in nauw overleg met de PR &
Communicatiecommissie
• zoekt opvolgers voor aftredende bestuursleden
• begeleidt nieuwe bestuursleden
• laat mensen meelopen en draagt zorg voor interne opleidingen
• luistert naar vragen van leden en geeft deze door aan het betreffende bestuurslid
• onderhoudt contacten met (de coördinator Verenigingen van) de KNLTB en met collega functionarissen
van andere verenigingen
Algemene