Kantine beheer

Dag leden van de tennisvereniging,

Ik zal me even aan jullie voorstellen.

Ik ben jullie nieuwe kantinebeheerder Ben Muller en ik kom uit Heerlen.

Sommige van jullie kennen mij al van de afsluiting van het tennisseizoen, waar ik samen met mijn vriendin Judith ten Broeke met veel plezier achter de bar heb gestaan.

Na verschillende managementfuncties o.a. bij het Arcus college in Heerlen ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De Horeca heeft mij altijd al gefascineerd en ik voel me dan ook echt bevoorrecht om de beheerder te zijn van de nieuwe geweldig gestylde kantine met een hele nieuwe keuken. Ik ben regelmatig  een kijkje gaan nemen en heb soms ook zelf mijn handen uit de mouwen gestoken, maar het is ongelofelijk wat een werk verzet is door leden van de club, die er menig uur in hebben gestoken, om dit te realiseren.

Ik verheug me zeer om jullie straks allemaal te kunnen verwelkomen in de nieuwe kantine op

zondag 30 maart bij de opening van het nieuwe seizoen.

In principe zal ik in het seizoen van maandag t/m vrijdagavond aanwezig zijn. Verder de dinsdagmorgen/middag tijdens de damescompetitie, woensdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend bij voldoende belangstelling. Daarnaast natuurlijk tijdens de competitie op vrijdagavond,  zaterdag en zondag. Buiten deze uren, kun je me altijd vragen of ik aanwezig wil zijn in de kantine als jullie in groepsverband willen tennissen.

Naast het tennissen en organiseren van kleine toernooitjes ben ik ook enthousiast om andere leuke dingen te organiseren in samenwerking met de activiteitencommissie, waar ik ook lid van ben.

Ook voor na de afsluiting van het tennisseizoen heb ik nog allerlei ideeën. Zo ben ik van plan om bijvoorbeeld een high tea of een high beer/wine te  organiseren of andere leuke avonden met een bepaald thema zoals bijvoorbeeld een Indische avond, een mosselavond of een tapa’s avond. Wandel/fietsclubjes kunnen ook met mij afspreken dat ik na afloop in de kantine zorg voor koffie met iets lekkers. Tevens wil ik de mogelijkheid bieden feestjes te organiseren in de kantine waarbij ik zal zorgen voor de consumpties tegen van te voren afgesproken prijzen.

Als jullie nog andere leuke ideeën hebben, ben ik een en al oor.

Ik hoop dat jullie net zoveel zin in het nieuwe tennisseizoen hebben als ik.

Tot gauw.

Ben Muller